HoReCa

Kvalitetskaffe for HoReCa-kunder

Hvorfor bli HoReCa-kunde hos Caffè Vero Norge?

Hos oss får du som handler for en kaffebar, en restaurant, en butikk eller en kafè, både kaffe og tilbehør - av høy kvalitet - til forhandlerpris.

Vi leverer direkte til våre kunder over hele landet via Bring. Caffè Vero Norge kjøper inn kaffe fra en av Nord-Italias største kaffehus, Caffè Vero Italia. I Norge har vi valgt å benytte oss av navnet til det italienske kaffemerket, da vi deler italienernes fokus og lidenskap for skikkelig god kaffe. 

Vi importerer kaffebønner, kaffesirup, iste og sjokolade til B2B- og HoReCa-markedet, samt til privatkunder gjennom vår nettbutikk.

Vår kaffe anses som et konkurransefortrinn hos utvalgte restauranter, butikker og kaffebarer over hele verden. I Norge lanserte vi Caffè Veros istekonsentrat i 2014 til stor suksess, og både kaffeprodukter og iste har blitt godt mottatt i HoReCa-markedet.

Ønsker du en kaffeleverandør med fokus på kunnskap, kvalitet og kjærlighet til kaffe, så ta kontakt med oss.

Send en e-post til salg@caffevero.no og fortell oss om ditt behov!


Få tilgang til individuelle prislister - direkte i nettbutikken!

Som HoReCa-kunde hos oss får tilgang til din individuelle prisliste direkte i nettbutikken. Det innebærer at du kan bestille varer direkte - enten du foretrekker å bruke kort eller du ønsker å motta faktura på e-post. Enkelt, rimelig og trygt!