Kaffe til kontoret

Kvalitetskaffe til kontoret

Ønsker du god, ekte og autentisk espresso på jobb?

Da kan vi hjelpe deg! Gjennom våre samarbeidspartnere kan du leie kaffemaskiner spesialtilpasset våre kaffeprodukter. Du finner Caffè Vero-forhandlere som tilbyr maskinleie og serviceavtale i Vestfold og Telemark, i Viken og i Oslo-området:

Vestfold og Telemark: Kontorpartner - Vestfold og Telemark AS
Viken, og Vestfold og Telemark: Kaffehuset Varde
Oslo og omegn: Postrom Maskiner AS

Vi leverer også direkte til frittstående forhandlere over hele landet. Våre kaffeløsninger kan tilpasses andre produkter fra Caffè Vero, som iste, kaffesirup og annet tilbehør.

Hvorfor bli bedriftskunde hos Caffè Vero Norge?

Hos oss får du som bedriftskunde tilgang på din helt egne prisliste i nettbutikken, slik at du kan kjøpe kvalitetskaffe til kontoret, butikken, lageret eller hvor det måtte være - både enkelt og rimelig. 

Vi leverer direkte til våre kunder over hele landet via Bring. Caffè Vero Norge kjøper inn kaffe fra en av Nord-Italias største kaffehus, Caffè Vero Italia. I Norge har vi valgt å benytte oss av navnet til det italienske kaffemerket, da vi deler italienernes fokus og lidenskap for skikkelig god kaffe. 

Våre bedriftskunder forteller oss at Caffè Vero-kaffe er populær hos bedriftens ansatte, og at ansatte setter pris på skikkelig god kaffe når de er på jobb

Ønsker du en kaffeleverandør med fokus på kunnskap, kvalitet og kjærlighet til kaffe, så ta kontakt med oss.

Send en e-post til salg@caffevero.no og fortell oss om ditt behov!


Få tilgang til individuelle priser - direkte i nettbutikken!

Som bedriftskunde hos oss får tilgang til din individuelle prisliste direkte i nettbutikken. Det innebærer at du kan bestille varer direkte - enten du foretrekker å bruke kort eller du ønsker å motta faktura på e-post. Enkelt, rimelig og trygt!